קול קורא לכנס ה-15 של מיט׳׳ל באוניברסיטת חיפה

לוגו מיטלהכנס הארצי השנתי החמישה-עשר של מיט"ל בנושא "למידה והוראה מוגברות טכנולוגיה בהשכלה הגבוהה: כיוונים ומגמות" ייערך השנה באוניברסיטת חיפה, ביום שני, ה-26 ביוני 2017, ב' בתמוז תשע"ז.

פרופ' דני בן-צבי, מהחוג ללמידה הוראה והדרכה מכהן כיו"ר וועדת התכנית של הכנס.

ועדת התוכנית מזמינה בזאת הצעות להרצאות, פוסטרים וסדנאות בהתאם לקריטריונים המופיעים בקול הקורא (בחלון חדש). את ההצעות יש להגיש באמצעות אתר הכנס בלבד.

פרטים נוספים ניתן למצוא בקובץ המצורף ובאתר הכנס: https://meitalconf2017.iucc.ac.il

אנא הפיצו במוסדות לחברי סגל ולפעילים בתחום!

בברכה,

פרופ' דני בן צבי - יו"ר ועדת התכנית
פרופ' אהרון פלמון - יו"ר מיט"ל
אלי שמואלי - מנהל מיט"ל

פרופ' חנן אלכסנדר בסרטון דקומנטרי על 'תיאולוגיה ציבורית'

פרופ׳ חנן אלכסנדרפרופ' חנן אלכנסדר, דיקן הפקולטה לחינוך, התראיין לסרטון דקומונטרי שיצא לאחרונה במסגרת הפקה של יחידת המחקר לדת ציבורית וחינוך (Research Unit for Public Religion and Education) (RUPRE),  של אוניברסיטת  פרידריך-אלכסנדר ארלנגן-נורמברג שבגרמניה.

הסרטון שהופק במסגרת פורום נורמברג ה-12 באוקטובר 2016 עוסק ב- 'תיאולוגיה ציבורית - תרומותיהן של דתות לטוב המשותף'. הסרטון מבהיר מהי תיאולוגיה ציבורית, באילו דרכים היא מתייחסת לדתות השונות ומהו הקשר שלה לחינוך.

יחידת המחקר לדת ציבורית וחינוך (RUPRE) שואפת לחזק וליצור חיבורים מחקריים בצומת שבין תיאולוגיה ציבורית וחינוך ובין מטרותיה להרחיב ולהעמיק את שיתופי הפעולה הבינלאומיים עם מוסדות וחוקרים ברחבי העולם.

לצפייה בסרטון המלא לחצו כאן (בחלון חדש)

המאסטרנטית יערה גור-אש זכתה במלגת קרן בן-זאב

איור זכייההפקולטה לחינוך מברכרת את יערה גור אש, סטודנטית לתואר שני, במגמה להנחיית קבוצות בחוג לייעוץ והתפתחות האדם, על זכייתה במילגה למחקר מצטיין מקרן בן זאב על עבודתה בנושא: "הבדלים אינדוודואלים בהערכת רגש בעקבות האזנה למוזיקה", בהנחייתו של פרופ' משה זיידנר.

הקרן ע"ש בן זאב מעניקה מלגות לסטודנטים/יות הלומדים/ות לתואר שני במסלול עם כתיבת עבודה מחקרית (תיזה) באוניברסיטת חיפה. המלגות מיועדות ללעידוד עבודת מחקר אקדמיות מצטיינות לתואר שני בנושא רגשות מכל תחומי הדעת.

לקריאת תקציר העבודה לחצו כאן (קישור לקובץ PDF, בחלון חדש)